Foredrag

FOREDRAG OM REGAN VEST 

Forfatterne tilbyder foredrag om REGAN VEST, Den kolde krig, Det civile beredskab mm.

Ligeledes tilbyder forfatterne gående foredrag ovenpå REGAN VEST.


Skriv til forfatterne@reganvest.dk for at forespørge.Tilbagemeldinger:


”I går havde vi fuldt hus (200 personer, red.) til spændende foredrag med forfatter Poul Holt Pedersen. Han fortalte om atombunkeren REGAN VEST, der nu er åbnet som museum og giver et fascinerende indblik i, hvordan man i 1960’erne i al hemmelighed byggede sikringsanlæg til Danmarks regering og kongehus i tilfælde af en 3. verdenskrig.”

Hjørring bibliotekerne 11/10 2023


"TAK fordi du gjorde vores sogneaften i torsdags til den største succes i al den tid, der har været holdt sogneaftener.

Det var et spændende emne, og det var godt fortalt, så jeg er sikker på, at alle deltagere i mødet er gået hjem og har syntes, at de har haft en god aften."

Ebbe Nielsen, Kongerslev


“Hans store interesse, engagement og detaljerede kendskab til emnet samt det omfangsrige billedmateriale gjorde foredraget meget fængslende og spændende.”

Christianskirken


"Tankevækkende og humoristisk foredrag om atomkrigs-bunker."

Galten folkeblad 18/10 2023


Historien om Danmarks dybeste hemmelighed og måden hvorpå vi i Danmark forberedte os på den Kolde Krig er både vild, fascinerende og skræmmende. Som publikum bliver man smittet af brødrenes interesse for og ihærdige jagt på de danske kold krigshemmeligheder. Heldigvis leverer Poul Holt foredraget med stor faglighed, beroligende bemærkninger og en skøn lun humor.

Pouls foredrag blev afholdt i samarbejde mellem Folkeuniversitetet i København og kommunikationsmuseet ENIGMA og får de varmeste anbefalinger med herfra.

Kommunikationsmuseet ENIGMA, marts 2024