REGAN VEST undervisningsmateriale

REGAN VEST undervisningsmateriale


Danmarks dybeste hemmelighed, REGAN VEST - nu til undervisning


I 2014 udgav forfatterne Karsten Pedersen og Poul Holt Pedersen den ucensurerede udgave af bestselleren om REGAN VEST. I bogen beskriver forfatterne detaljeret om og hvorfor, de danske myndigheder i 1960'erne opførte en atombunker - REgeringsANlæg VEST - som skulle rumme regeringen, kongehuset og ledende embedsmænd i tilfælde af en 3. Verdenskrig.


I samarbejde med Lars Allan Haakonsen og Henning Brinckmann udkommer bogen nu i omskrevet form til undervisningsbrug. Her kan de ældste elever i folkeskolen og gymnasieeleverne få omfattende viden om baggrunden for Den Kolde Krig fra den russiske revolutioner i 1917 over 2. Verdenskrig til Tysklands deling, Cubakrisen, Berlinmurens fald og Sovjetunionens sammenbrud. Med anlæggelsen af REGAN VEST som omdrejningspunkt får eleverne også mulighed for at arbejde med de verdenshistoriske begivenheder i en dansk kontekst.


Lars Allan Haakonsen, læreruddannet i 2004, herefter mere end ti års undervisningserfaring fra Sindal Skole. Deltidsansat på Center for Undervisningsmidler i Nordjylland som pædagogisk konsulent indenfor bl.a. historiefaget. Deltog i Undervisningsministeriets arbejdsgruppe for udarbejdelse af Fælles Mål. Fra 2014 ansat som koordinator i Nationalt netværk af skoletjenester og nu ansat som lærer på Sindal Skole. Forfatter og redaktør til undervisningsmateriale i historie henvendt til folkeskolen, gymnasiet og læreruddannelsen.


Henning Brinckmann, læreruddannet og cand. pæd. i historie og tidligere lektor på UCN, læreruddannelsen. Forfatter og redaktør til undervisningsmateriale i historie henvendt til folkeskolen, gymnasiet og læreruddannelsen.


Poul Holt Pedersen og Karsten Pedersen er forfattere til ”Danmarks dybeste hemmelighed. REGAN VEST, regeringens og kongehusets atombunker” og en lang række artikler om Den kolde krig.


Undervisningsmaterialet udkommer i starten af 2019.


Har du spørgsmål eller input hører vi meget gerne fra dig: forfatterne@reganvest.dk

Ses vi på Facebook?

Kontakt altid gerne forfatterne med forespørgsler eller spørgsmål:

forfatterne@reganvest.dk eller 23297401


Følg den spændende debat på Facebook om REGAN VEST.

Vi er mere end 6.000 medlemmer og vil gerne have dig med.


Copyright @ All Rights Reserved